Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Svebjørn Auto har alt du trenger til din ŠKODA

Svebjørn Auto er en bilforhandler og merkeverksted med mange års erfaring. Vi tilbyr salg av en rekke nye ŠKODA-modeller og har et godt utvalg av fine bruktbiler. Alle våre brukte biler er testet og godkjent av en fagperson og leveres med full bruktbilgaranti og tilstandsrapport. Vi utfører også en rekke tjenester innen service og reparasjon, som serviceavtaler, EU-kontroll og teknisk kontroll. I tillegg hjelper vi deg gjerne med dekkskifte, og har et eget dekkhotell der vi kan lagre dekkene dine optimalt til neste sesong. På merkeverkstedet vårt jobber det bilmekanikere med spesialkompetanse på ŠKODA, og vi har alle spesialverktøyene som trengs for å utføre jobben. Vi kjenner bilen din aller best, og oppfølgingen av deg som kunde står svært høyt hos oss, både når du skal kjøpe bil og når du trenger service og vedlikehold av din ŠKODA.

Hos oss kan du også kjøpe en rekke originalt tilbehør fra ŠKODA, for eksempel nye hjul og takbokser. Vi hos Svebjørn Auto tar innbytte av bilen din og hjelper deg gjerne med gunstige forsikrings- og finansieringsløsninger gjennom våre samarbeidspartnere.

Svebjørn Auto AS ble etablert i 1952 og er Narviks største og eldste bilforhandler. Vi er en autorisert ŠKODA-forhandler og holder til i Fagernesveien 139, der vi har vært helt siden oppstarten. Vi er en solid og tradisjonsrik bilforhandler som har lang erfaring med ŠKODA.

Velkommen til oss hos Svebjørn Auto!