Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service og reparasjon av bil hos Svebjørn Auto

Svebjørn Auto tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon av ŠKODA, enten du trenger hjelp med service, EU-kontroll eller ulike reparasjoner av bilen din. På merkeverkstedet vårt kan vi også utføre takst, teknisk kontroll og garantiutløpskontroller. Som Narviks eldste bilforhandler og autorisert merkeverksted har vi mange års erfaring med bil, og vi vet hva som er det beste for deg og bilen din. På merkeverkstedet jobber det fagutdannede mekanikere med spesialkompetanse på ŠKODA og direkte kontakt med ŠKODA-fabrikken slik at vi raskt kan finne den beste løsningen for deg. På bilverkstedet har vi alle spesialverktøy og en rekke originale bildeler fra ŠKODA hvis vi trenger reservedeler.

Dersom du ønsker hjelp til dekkskifte, kan vi gjerne bytte, vaske og kontrollere dekkene. Vi kan også lagre dekkene dine på vårt dekkhotell, slik at de blir oppbevart på en optimal måte frem til neste sesong.

Når du trenger service og vedlikehold av din ŠKODA så kjenner vi bilen din aller best, og oppfølgingen av deg som kunde står svært høyt hos oss. Vi utfører jobben med høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at din ŠKODA skal være sikker å kjøre og holde seg best mulig i verdi. Bruker du et autorisert ŠKODAverksted kan du føle deg trygg, også hvis det er større skader som må utbedres. Hvis du tar service hos oss vil du også få ŠKODA mobilitetsgaranti, det vil si veihjelp 24 timer i døgnet.